Annonce
Annonce
AFSLUTTET: Vind billetter til ”Midnight Sun”

AFSLUTTET: Vind billetter til ”Midnight Sun”

Olivia udlodder 3x2 fribilletter til filmen. Deltag i konkurrencen her!

Konkurrencen er nu slut, og de heldige vindere blev Louise Klitgaard, Gry Christiansen og Ida Bøjer. Stort til lykke!

Er du også helt vild med romantiske og rørende film? Så er denne konkurrence lige noget for dig! Olivia udlodder nemlig 3x2 fribilletter til filmen "Midnight Sun", der har Disney-stjernen Bella Thorne og modellen Patrick Schwarzenegger i hovedrollerne. 

"Midnight Sun" er en genindspilning af en japansk film af samme navn og handler om 17-årige Katie, som lider af en sjælden sygdom, der gør, at hun ikke kan tåle sollys. Hun er derfor tvunget til at holde sig inden døre om dagen, og hun har levet hele sit liv isoleret i sit hjem, hvor hun bor sammen med sin beskyttende og kærlige far. Efter mørkets frembrud åbner Katies verden sig, og hun vover sig ofte ud for at spille på sin guitar for rejsende på den lokale togstation. En nat møder hun hotte Charlie, der er en tidligere high school-svømmestjerne, som hun i al hemmelighed har beundret i årevis. I løbet af sommeren indleder de to turtelduer et romantisk forhold, men Katie holder sin sygdom skjult for Charlie, hvilket ender med at få uforudsete konsekvenser. 

Sådan gør du: 

Du deltager i konkurrencen ved at svare rigtigt på spørgsmålet nederst i artiklen. Når du har svaret rigtigt på spørgsmålet, deltager du automatisk i konkurrencen. Husk, at du skal være logget ind med dit brugernavn for at medvirke. Du kan øge dine vinderchancer ved også at deltage i konkurrencen på Facebook: facebook.com/oliviabladet og Instagram: @olivia_bladet. Konkurrencen slutter mandag den 9. april, og vinderne får direkte besked. Held og lykke!

"Midnight Sun" får premiere den 12. april, og du kan se en trailer til filmen herunder: 

Deltag her
Du skal være logget ind for at kunne deltage.
Se mere om samme emne
4 Kommenter
Hvis jeg vinder skal jeg se den med min Dedste veninde
En af mine bedste veninder snakkede omkring denne her film for ikke særlig længe siden. Hun skal uden tvivl være den, som jeg vælger at tage med ind i biografen, hvis jeg skulle gå hen og vinde billetterne. :-)
Hvis jeg bliver den heldig vinder, skal jeg ind og se den med mine venner :)
Jeg vil se den med Amalie Møller 😉hvis jeg bliver den heldige vinder
Annonce
3
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk