Annonce
Annonce
Vind bogen

Vind bogen "EUROAR - Når drømme bliver til virkelighed"

Er du vild med boybands? Så er denne bog lige noget for dig!

I bogen "EUROAR - Når drømme bliver til virkelig" møder vi fire vidt forskellige drenge, der har kæmpet sig til pladserne i boybandet EUROAR. Men først nu bliver det rigtigt hårdt, for musikbranchen er nådesløs, og alt kan ske.

Pladeselskabsbossen Karl havde endnu større planer med EUROAR, end bandmedlemmerne var klar over. Og nu er han død. Kan bandet virkelig redde Magic Music?

Følg popstjernerne, når presset stiger, og alt ændrer sig. Det er nemlig ikke altid nemt, når drømme bliver til virkelighed.

”EURORAR – Når drømme bliver til virkelighed” er andet bind i Martin Norkvists serie om verdens største boyband. Forfatteren er tidligere forsanger i boybandet Fortyfive Degress, som hittede med ”No One In This World” i sidste halvdel af 90’erne. 

Sådan gør du: 

Du deltager i konkurrencen ved at svare rigtigt på spørgsmålet nederst i artiklen. Når du har svaret rigtigt på spørgsmålet, medvirker du automatisk i konkurrencen. Husk, at du skal være logget ind med dit brugernavn for at deltage. Vi udlodder tre eksemplarer af bogen, og konkurrencen slutter den 28. juni. Held og lykke!

Youtuberen Caroline KB anmelder "EUROAR - Når drømme bliver til virkelighed" i videoen herunder: 

Deltag her
Du skal være logget ind for at kunne deltage.
Se mere om samme emne
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
3
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk