Annonce
Annonce
AFSLUTTET: Vind koncertbilletter til Shawn Mendes

AFSLUTTET: Vind koncertbilletter til Shawn Mendes

Skal du ind og opleve hotte Shawn?

Vinderne er fundet, og og vinderne af to koncertbilletter er Sandra.lyngsie og Believe.

Nu har du chancen for at vinde to billetter til den udsolgte koncert med Shawn Mendes den 19. april i København. Det er første gang, Shawn Mendes giver koncert i Danmark, og du kan blive en af de heldige, som sikrer sig adgang helt tæt på den skønne dreng!

Sådan gør du!
Du deltager i konkurrencen ved at gennemføre Shawn Mendes-testen, som består af 10 spørgsmål. Du skal svare rigtigt på ALLE spørgsmål. Når du har svaret rigtigt på spørgsmålene, vil du modtage et link og kodeord, som du skal bruge i selve konkurrencen. Husk, at du skal være logget ind med dit brugernavn for at deltage i konkurrencen.

Du finder testen ved at klikke her!

Konkurrencen slutter den 14. april klokken 23.59!

Britiske The Telegraph har kaldt Shawn Mendes “den nye Justin Bieber”, og den 17-årige canadier er da også stormet frem på hitlisterne med debutalbummet ‘Handwritten’ fra april 2015. Herhjemme gik albummet direkte ind på en andenplads, og i foråret gør den unge sangskriver dansk debut i Falconer Salen.

Mendes’ karriere startede for blot to år siden, da han begyndte at poste videoer på YouTube, hvor han fortolkede kendte sange. Han blev opdaget i januar sidste år af en talentspejder fra Universal Music, og i juni udkom hans debutsingle ‘Life of the Party’, som blev fulgt op af en debut EP.

Siden dengang er Shawn Mendes’ succes eksploderet, bl.a. efter at han var med som supportnavn for Taylor Swift på hendes amerikanske turné. Albummet ‘Handwritten’ blev udsendt i april, og den efterfølgende maj-single ‘Stitches’ blev et megahit med over 190 millioner visninger på YouTube og næsten dobbelt så mange streams på Spotify.

Deltag her
Konkurrencen er slut.
7 Kommenter
Tusind tak. <3
Krydser fingre❤️😍🤗
Især Sena ❤️❤️❤️❤️❤️
Jeg hedder Sandra og er 11 år elsker mine veninder og familie ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
❤️
07-04-2016 18:46 (Kommentar redigeret: 07-04-2016 18:50) · Svar
Annonce
5
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk