Annonce
Annonce
VIND lækre Radio Disney Music Awards præmier her!

VIND lækre Radio Disney Music Awards præmier her!

En af verdens største musikbegivenheder får endelig præmiere i Danmark!

Gennem lang tid har over 238 millioner i hele verden afgivet deres stemme, og nu skal årets vindere af Radio Disney Music Awards endelig kåres. Det er en spændende aften, og for første gang bliver det også vist i Danmark.

Den 27. maj kl 16.00 på Disney Channel er danske Julie Bjerre vært, når showet ruller henover skærmen. Der er mange stjerner med og mange stjerner, der skal optræde, så det bliver en aften i stjernernes tegn!

Hvad: Radio Disney Radio Awards 2016
Hvor: Disney Channel
Hvornår: 27. maj
Hvad tid: kl 16.00

Nogle af dem der skal optræde er blandt andet DNCE, Ariana Grande, Sabrina Carpenter og Zara Larsson. Én ting er i hvert fald sikker - underholdningen bliver helt i top.

Hvem, der får en Radio Disney "ARDY-statue" med hjem, bliver afsløret på dagen. Under hele showet kommer man som seer med på den røde løber, ser alle de flotte kjoler, møder dem der er nominerede samt får indblik i eksklusivt backstage materiale.

Det er superstjerner som One Direction, Justin Bieber, Taylor Swift, Fifth Harmony og mange andre, der er nominerede i utallige kategorier. Der er alt fra bedste sang til bedste smil.

KONKURRENCE:

Ved at svare på spørgsmålet nedenunder er du med i konkurrencen om at vinde følgende lækre sager:
- Violetta project clock + Violetta høretelefoner.
- Derudover får du også en sej goodiebag, som vil være fyldt med alt til den perfekt premiere. Der er blandet andet balloner, pynt, popcorn, slik, cola, sun lolly, neglelak til pigerne, opskrifter på drinks, et soundtrack fra filmen Descendants og en masse andet sjov.

Så se med, når danske Julie Bjerre er vært for dette fantastiske show. Det er ikke noget, du vil gå glip af!

Vi glæder os!

Deltag her
Konkurrencen er slut.
3 Kommenter
Fed konkurrence:) Håber jeg får chancen. Knus Tini`s største fan<3
omg, håber at jeg vinder. V-lover forever.
Glæder mig til at se det!
Annonce
5
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk