Annonce
Annonce
Vind seje Elena fra Avalor-præmier

Vind seje Elena fra Avalor-præmier

Nu kan du lære den nye Disney-prinsesse endnu bedre at kende!

Elena fra Avalor får sin kongelige debut på Disney Channel den 6. november klokken 8.00. Serien, der er inspireret af latinamerikansk kultur og folklore, er fyldt med eventyr, positive budskaber og musik, men også magi og spænding.

TV-serien Elena fra Avalor er produceret af den Emmy-nominerede producent Craig Gerber, som også står bag den populære Sofia den Første.

Når serien får premiere i Danmark, bliver det med danske stemmer. Sangerinden Szhirley indspiller titelsangen på dansk, og hun er mere end begejstret for sangen: ”Jeg har altid elsket Disney Channels fantastiske univers. At få lov til at give en stemme til Elena fra Avalor er noget helt særligt for mig,” fortæller Szhirley.

Nu har du chancen for at vinde en sej Elena fra Avalor-goodiebag fyldt med lækre ting, og det eneste, du skal gøre for at være med i konkurrencen, er at svare rigtigt på spørgsmålet. Konkurrencen løber frem til den 20. november 2016.

En eventyrlig fortælling om venskaber og værdier
Teenageprinsessen Elena har reddet sit magiske kongerige fra en ond troldkvinde og må lære at regere som kronprinsesse. Elenas eventyr lærer hende, at hendes nye rolle kræver, at hun har omtanke, medfølelse og er ukuelig. Egenskaber som alle rigtige ledere har. Eftersom hun blot er 16 år, får hun støtte fra et rigsråd, som består af hendes bedsteforældre, hendes ældre kusine, kansler Esteban og hendes nye ven, Naomi. Elena får også vejledning og støtte af sin lillesøster Isabel samt vennerne Mateo og Gabe. Ligeledes møder vi de venlige magiske, flyvende væsener kaldet jaquins. I hvert afsnit vil der også være originalsange i forskellige latinamerikanske musikgenrer.  

Efter hvert afsnit kan seerne se et musikvideoklip fra serien på Disney Channels YouTube-kanal og hjemmeside. Allerede den 9. oktober kan man se det første klip ”Elenas første dag som regent” på Disney Channels YouTube-kanal.    

Deltag her
Konkurrencen er slut.
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
5
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk