Annonce
Annonce
Vind seje Soy Luna-præmier

Vind seje Soy Luna-præmier

Nu kan du vinde dit helt eget Soy Luna-sæt

Den populære serie Soy Luna får endelig premiere i Danmark. Det sker den 10. oktober på Disney Channel.  Serien, der er det sidste skud på stammen fra Disney Channel, har allerede haft stor succes i udlandet. Serien er fyldt med rulleskøjtning, romantik, humor og musik. Serien vises alle hverdage fra mandag til fredag på Disney Channel med danske stemmer.

Nu har du mulighed for at vinde både skoletaske, penalhus, taske, gymnastikpose og høretelefoner med Soy Luna, og det eneste, du skal gøre for at være med i konkurrencen, er at svare rigtigt på spørgsmålet.

Præmierne

1. præmien
Skoletaske, penalhus, minitaske, gymnastikpose, høretelefoner

2. præmien
Penalhus og gymnastikpose

3. præmien
Gymnastikpose

Konkurrencen slutter den 16. oktober klokken 23.59

Rundt om Soy Luna
Soy Luna handler om Luna Valente spillet af Karol Sevilla. Præcis som alle andre i hendes alder bor hun hjemme, går i skole og hænger ud med sine venner. Hun har også et deltidsjob på en fastfoodrestaurant, og i fritiden gør hun det, hun elsker allermest: At køre på rulleskøjter, mens hun lytter til musik, som hendes bedste ven Simon har skrevet. Lunas liv ændrer sig brat, da hun sammen med sin familien flytter fra Mexico til et helt andet land; Argentina. Luna skal nu vænne sig til et helt nyt liv, nye venner og en ny skole, hvor hun møder en luksusverden, som hun ikke rigtigt føler sig hjemme i. Luna søger tilflugt på sine rulleskøjter, og snart opdager hun rulleskøjtebanen Jam & Roller og dermed en helt ny verden på hjul. Men spørgsmålet er, om Luna kan tilpasse sin rulleskøjtestil til freestylestilen og dans som de andre i Jam & Roller? I denne nye fase af Lunas liv blomstrer hendes passion for rulleskøjteløb og dans, alt imens hun møder nye venner, bliver forelsket og opdager sit sande jeg. 

I forbindelse med Soy Lunas danske tv-premiere vil seerne på Disney Channels hjemmeside, www.disneychannel.dk, kunne prøve “Roller Pop”-spillet. Her kan man også lave sin egen scrapbog med Soy Luna-karakterer, se musikvideoer, få de seneste

Deltag her
Konkurrencen er slut.
1 Kommenter
omg, er mega fan af Violetta og bliver helt sikkert også af soy Luna♥

Shapinaa♥
Annonce
10
Del
Følg os på Facebook
Annonce
Annonce
Luk